Valpar planeras år 2025♡
Continental Bulldog & Miniatyr Bullterrier  

VALPKULL PLANERAS 2024
Enemiy ♡ Lease  

✨️Planerad kull 2024✨️

När jag såg att Lease var tillgänglig för avel så sa jag till mig själv han SKA bli en av "oss" hos Nordic Troubelmakers och när jag bestämmer mig kan inget stoppa mig, det här var inte helt enkelt med tanke på att han bor i Ukraina och var inte tömd, men vilken fin och vänlig, tillmötesgående uppfödare som tog sig till Tyskland och erbjöd parningen, tyvärr krockade det med Enemiys löp och därav att vi flyttar fram parningen och Lease blev tömd och fryst och finns nu hos Canirep. Enemiy kommer paras(insemineras) i augusti.

Tusen tack för ditt förtroende kära Anna Belkova på Kennel Veneturesome för att vi fick använda Lease och detta blir också förhoppningsvis Lease första kull i Norden🙏🏻😍

Vem är Lease? Så här beskriver hans uppfödare/ägare honom, Lease är en alert, sprallig levnads glad miniatyrbullterrier som är född och uppvuxen i Ukraina hos hans uppfödare i Kenneln Veneturesome. Lease har en mycket bra karaktär, och är av utmärkt show temperament, han är väldigt tillgiven och han älskar att sova nära, speciellt i famnen. Han är väldigt social och älskar att "prata". 
Han är en typisk miniatyrbullterrier, lekfull och matglad.
Lease har en mankhöjd på 35cm, Korrekt saxbett med utmärkta tänder.

Vad jag hoppas på med denna kombon är att få välkroppade miniatyrbullterriers med "rätt" storlek, som kommer passa den aktiva familjen.
Inavelsgrad: 0,0% 

Foton tagna på Lease @Veneturesome.
Foton tagna på Enemiy @Sanna Sander.  
Här kan ni läsa om Enemiy https://www.nordic-troubelmakers-kennel.se/miniatyr-bullterrier/
 

●Vi säljer valpar enligt Svenska Kennel Klubbens regler och avtal.

-Stamtavla, Vaccinations kort, Besiktnings intyg, och 3års dolda fel försäkring hos Folksam.

●Vi använder oss inte utav något kösystem, utan vi väljer och sälja till den personen/familjen som vi anser är lämpligast. 
● Vad jag förväntar mig utav dig som valp köpare: Att ni ger hunden ett kärleksfullt och tryggt hem och att ni ger hunden utlopp för aktivering och stimulans samt hälsotestar er hund när tiden är inne för det och håller hunden försäkrad under hela sin livstid.

!!!Gör läxan!!!

Varför jag önskar att man gör läxan på dessa 2 punkter är för att några instinkter och beteenden är medfödda.

  • Bakgrund: Vad är rasen avlad för att göra?
  • Temperament: Hur är rasen till sättet?
    Raserna som jag har är inriktade sällskapshundar och lämpar sig till familjer som tycker om fartfyllda aktiviteter. Contin och Mtb är kraftfulla, livliga, tuffa charmörer som tar sin plats.
    Historiskt sett så har raserna en bakgrund i att slagits emot bland annat hund-, björn- och tjurhetsningar och självständigt arbete i jakt och kamp med bytesdjur.