Valpar planeras år 2025♡
Continental Bulldog & Miniatyr Bullterrier  

VALPKULL PLANERAS 2024
Enemiy ♡ Lease  

✨️Planerad kull 2024✨️

När jag såg att Lease var tillgänglig för avel så sa jag till mig själv han SKA bli en av "oss" hos Nordic Troubelmakers och när jag bestämmer mig kan inget stoppa mig, det här var inte helt enkelt med tanke på att han bor i Ukraina och var inte tömd, men vilken fin och vänlig, tillmötesgående uppfödare som tog sig till Tyskland och erbjöd parningen, tyvärr krockade det med Enemiys löp och därav att vi flyttar fram parningen och Lease blev tömd och fryst och finns nu hos Canirep. Enemiy kommer paras(insemineras) i augusti.

Tusen tack för ditt förtroende kära Anna Belkova på Kennel Veneturesome för att vi fick använda Lease och detta blir också förhoppningsvis Lease första kull i Norden🙏🏻😍

Vem är Lease? Så här beskriver hans uppfödare/ägare honom, Lease är en alert, sprallig levnads glad miniatyrbullterrier som är född och uppvuxen i Ukraina hos hans uppfödare i Kenneln Veneturesome. Lease har en mycket bra karaktär, och är av utmärkt show temperament, han är väldigt tillgiven och han älskar att sova nära, speciellt i famnen. Han är väldigt social och älskar att "prata". 
Han är en typisk miniatyrbullterrier, lekfull och matglad.
Lease har en mankhöjd på 35cm, Korrekt saxbett med utmärkta tänder.

Vad jag hoppas på med denna kombon är att få välkroppade miniatyrbullterriers med "rätt" storlek, som kommer passa den aktiva familjen.
Inavelsgrad: 0,0% 

Foton tagna på Lease @Veneturesome.
Foton tagna på Enemiy @Sanna Sander.  
Här kan ni läsa om Enemiy https://www.nordic-troubelmakers-kennel.se/miniatyr-bullterrier/