Nyheter

Rebell

19.05.2024

Detta inlägg skriver jag med tårar, Rebell en så okomplicerad Douge de Bordeaux som vi var så säkra på att just hon skulle leva i många år, trots att jag är realistisk när det kommer till rasenDouge de Bordeaux då deras medellivslängd är 5år, så blev hon exakt 5år och 8månader gammal. Jag som inte skulle skaffa mig en så...

Ozzy

12.05.2024

Herregud vilken vacker junior han är Ozzy😍
Jag var ute efter porträtt foton på honom och Tina Ozzys matte och fotografen Erica var så tillmötesgående och fångade upp precis så som jag önskade ha honom poserad, det ni är inte enkelt då jag är kräsen och gav instruktioner i text.
På fotona är Ozzy junior, ålder 13 månader...

Så idag var det Cruellas tur och mentalbeskrivas och även henne har jag nu ett kvitto på när det kommer till hennes mentalitet.
Som jag brukar säga, har man en bra hund så finns det inte så mycket och prata om.
Hon har inga mentala svagheter, hon är en trygg stabil och skottfast tjej💫
Nu har...

Min perfektion av en Conti tik har idag varit på Extriörbedömning🥳
Domare: Martin Johansson.

𝐆𝐫𝐚𝐭𝐭𝐢𝐬 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐫𝐁𝐮𝐥𝐥𝐬 𝐐𝐮𝐞𝐫𝐫𝐨 𝐎𝐳𝐳𝐲 𝟏å𝐫🥳❤️🎈✨️Liten börjar bli stor😍Jag ser så mycket fram emot hans fortsatta utveckling💪🏻
Tacksam är jag för att Tina som är Ozzys matte tillgodoser honom det bästa i livet🙏🏻❤️😘

Jag uppskattar verkligen att skk är så snabba med avläsning. I måndags var jag och röntgade höfterna igen på Bullet och ja, jag röntgar alltid 2 gånger först pennhip och därefter röntgen för avläsning till Skk och klockan 03,40 hade jag resultatet C, nu har vi ytterligare 2 hälsotester som återstår och det är ögonlysningen och mentalbeskrivning.
...

Förutom röntgen av armbågar och höfter DNA av Cystinurie och Dvl2 samt mentalbeskrivning, så gör jag också pennhip! Men jag kommer från och med i år även att göra ögonlysning pga jag ser mycket osund adnexa på rasens ögon!

Det är skönt och åka till utställning som ligger 30minuter ifrån våran bostad, meeeen vilken lång dag det blev ändå, vi var på plats kl 08:45 och åkte därifrån kl 16:00. Vi anmälde endast Bullet och det var en trevlig dag och vi umgicks med goda vänner på plats♡
Bullet 14månader gammal
Bäst i Ras
Bäst i Grupp 1...