Goliath


UmbrellaBulls-Angus Young 

*Årets Hund- 22

*SE UCH- 22

*NO UCH- 23

*DK UCH- 23

*NO VINNARE- 23 

*SE VCH- 21

Placerad Bäst i Ras 8 gånger av 8 utställningar! 
Han placerade sig också Bäst In Show 1, 3, 4!
Samt Årets utställnings Hund mot stor konkurrens! 

SKK REGNR: SE41436/2022 Född: 2020-11-18
Import: Tyskland
Mankhöjd: 50cm
Vikt: 35kg

Vem är Goliath? Jo han är min livets hund han är och har ALLT som jag önskade mig, kärleken som jag känner för denna Contin kan jag inte i skrift beskriva. Han är frisk och otroligt snygg och han har en korrekt, hälsosam sund extriör. Han har också visat att han är en stjärna i nos arbete och i många fysiska sporter, som Long jump, sprint, hardespull och bitarbete  mm. Han är en explosiv hane och otroligt miljö stark och trygg hans mentalbeskrivning är också ett ytterligare kvitto på det! 

Bästa Junior år 2021- Under detta året var inte Continental Bulldog godkänd som ras i Sverige under Svenska kennel klubben, men däremot i Svenska Hund klubben. Goliath var precis 1år fyllda när jag åkte till en två dagars utställning i Stockholm för att tävla i utställning. Under dessa två dagarna slog Goliath till med 1.a placering, Excellent, CAC Junior, Bästa Junior och placerade sig även i Bäst i Grupp 2 och 3. 

Svensk Viltspår Champion år 2021- Goliath var endast 9 månader gammal när han gick sitt första anlagsprov i Viltspår och blev godkänd. Därefter gick han 3 öppen klass spår där skott ingick i alla 3 spåren och i alla 3 spår fick han första pris och blev där med vid 12 månader gammal (1år) Champion!
Goliath var först i rasen med titeln- Svensk Viltspår Champion! 

Nosework år 2022- Jag har alltid älskat nosarbete med hundar och ville gärna testa Goliath i denna sport, jag tränade flitigt med honom, han har hög motivation för nosarbete och är inte rädd för att ta för sig. Jag tävlade en hel del med honom inofficiellt vid inomhus, utomhus, fordon samt behållarsök, även under detta året var Goliath var först i rasen med Godkänt doftprov i Eukalyptus.

Svensk Utställning Champion (SE Nordisk Cert) år 2022-
Goliath var 20 månader gammal när jag ställde ut honom för första gången det var samma år rasen blev godkänd, han är utställd endast 5 gånger under detta året och på hans första officiella utställning valde jag och ställa honom i öppen klass och på hans femte utställning var han 2 år gammal och Goliath var även den yngsta och första i rasen att titulera sig med: Svensk utställnings Champion!

Årets Hund år 2022- Är en otroligt fin titel att få tilldelad, Goliath gör det ännu en gång och är först i rasen med denna titeln utdelad utav Continental bulldogs Special klubb- Svenska Molosser & Herdehundsklubben. Att bli NR 1 krävs att man tävlar i poäng mot ALLA ingående Molosser och Herdehundsraser som ingår under SMHK.

Norsk Utställnings Champion och Norsk Vinnare år 2023- Goliath 2.5år gammal tog jag till Norge för en av deras stora utställningar, på första dagen i Norge blev Goliath tilldelad Championatet samt Bäst i Ras och titeln Norsk Vinnare, ännu en gång är Goliath den yngsta och var först i rasen i Sverige med titlarna.

Dansk Utställnings Champion år 2023- Goliath som är 2.5år gammal åkte vi en snabbvisit över till Danmark, det var en trippel show arrangerrad utav Danska kennel klubben. Jag hade bara möjlighet och anmäla oss till en av dagarna och det blev på Nordic Dog show. Våran första utställning tillsammans i Danmark resulterade i att Goliath blev placerad Bäst i Ras, därmed Dansk Utställnings Champion och även ett Nordiskt cert.


ED: 1 / 1 utan noteringar.
HD: C / C utan noteringar.
Pennhip: 0.46 / 0.47 
(HD: C / D utan noteringar, avläst 2år)
DNA: Cystinurie Clear/FRI - DVL2 Clear/FRI-
Mentalbeskriven: Genomfört BPH med positiv förväntan på 2 skott- Skottfast
https://hundar.skk.se/Avelsdata/Flikar.aspx?sida=Hund_bph&id=3625602 

TAVLIC009308 nr innan rasen blev godkänd i Svenska Kennel Klubben.