Önskar er alla Ett Gott Slut & Ett Gott Nytt År

31.12.2022

Summering utav året 2022 har bara varit i ren glädje med hundarna,Goliath min pusselbit som fall på plats♡ Jag hade som mål i år med honom att genföra ett Godkänt doft prov i Nosework och fortsätta utvecklas i denna sport och även visa upp honom på några shower i och med att rasen blev "preliminärt" godkänd hos FCI. Vi uppfyllde våra mål:
Godkänt Doftprov i Noswork och vi har deltagit på några inofficiella Nosework tävlingar som vi har lyckats bra på. Goliath är Svensk utställnings Champion🌟 Inför 2023 så kommer jag och Goliath fortsätta jobba vidare och utveckla oss vidare i Nosework och jag hoppas på att vi kommer ut på på någon officiell tävlings moment inom Nosework.
Jag importerade två MTB flickor som håller igång oss med diverse bus, så vi har säkert fått några fler gråa hårstrån😂- Enemiy har jag introducerat Viltspår för och jag har som mål under 2023 gå ett anlags spår i Viltspår och Cruella får fortsätta och vara valp.
Mina Dogue de Bordeaux tikar Cilla & Rebell som numera bor hos min mamma och syster i Göteborg har ett fantastiskt kärleksfullt liv och dom håller sig friska, Cilla 8år och Rebell 5år mor och dotter, Tack min älskade mamma & lillasyster för att ni förvaltar dom på bästa sätt♡
Sist men inte minst så vill jag berätta att det kommer flytta in en Continental Bulldog tik, import ifrån Tyskland, jag köper ännu en gång ifrån Goliaths uppfödare♥️
Hon heter:
☆UmbrellaBulls Bulletproof aka Bullet☆
// Vi ses nästa år🥳