Årets Hund

06.05.2023

Herregud jag vet inte ens vad jag ska börja, jag känner en sån enorm glädje och skriver just nu detta inlägg med ett jätte leende på läpparna! Att det var min Continentala Bulldog som skulle ta rasen till Svensk historia kunde jag aldrig tro. Året 2022 31 mars gick rasen in i FCI och att Goliath var FÖRST i rasen i Sverige och dessutom den yngsta i rasen att ta titeln: Svensk Utställning Champion var och är så coolt😃 Men nu ska jag dela med mig utav min glädje ännu en gång och det här är så mäktigt!

Svenska Continental Bulldog klubben har en special klubb över sin rasklubb som heter:
Svenska Molosser- och Herdehundklubben
Dom har en titel som heter Årets Hund- och det innebär att man får placering 1-10 och där får alla molosser och herdehundsraser som är ingående i Special klubben SMHK tävla ras mot ras i ett poäng system. Årets hund är detsamma som årets utställnings hund. 
Min Goliath -UmbrellaBulls Angus Young- 
Årets Hund 2022 och tar rasen ännu en gång till Historian!
Jag ljuger om jag skulle säga något annat, men det är en härlig känsla att få vara först och att min Conti får den här stora äran att titulera sig med : Årets Hund 2022! Jag vill rikta ett hjärligt tack till SMHK för deras arbete igenom åren med att arrangera dessa pampiga hund utställningar för våra raser och deras tävlingar år efter år, TACK! 

Ett stort Tack till min mamma och sambo som ALLTID står vid min sida och har stöttat mig igenom åren med mitt största intresse i livet- mina hundar♡
och 2 riktigt nära lojala vänner som alltid har funnits vid min sida vid motgångar och framgångar- Tack N och K♡