en-Norsk Utställnings Champion, Norsk Vinnare-2023

27/08/2023

Jag är så lyckliga och stolt ägare utav min Goliath, nu kan vi även lägga till ytterligare titlar på hans lista.
Spontan som jag är så bestämde jag mig i sista sekund och anmäla Goliath till en stor show i Norge- en trippel utställning samt så var det Norska Kennel Klubben 125års jubileum!
Jag anmälde honom endast till 2dagar utav 3 för på tredje utställnings dagen var vi tvunga och köra hem pga jag arbetade den söndagen.
Jag och min sambo körde upp till Norge på torsdagen, min fantastiska mamma bodde hos oss och passade våra barn och hundar.

Första utställnings dagen var på fredag kl 09:00
Goliath fick placering BIR och blev därmed Norsk UtställningsChampion samt Norsk Vinnare♡
Jösses vilken glädje som spred sig inom mig, Goliath är den yngsta i rasen och den FÖRSTA i rasen ännu en gång att bli Champion!
Nu även 7gånger på raken Bäst i Ras!!!

Andra utställnings dagen blev lite snopet. Bedömningen ligger efter i tid och jag och min gubbe går fram och tillbaka för att se när Contisarna ska in i ringen. Det var otroligt trångt och jag upplever det så respektlös när man tar upp plats kring ringarna! Vi var tvungna och  stå en bit bort ifrån ringen och det var inte helt lätt och se när raserna innan var klara, jag går och hämtar Goliath hos min gubbe, när jag kommer fram till ringen då är båda Conti tikarna i ringen och domaren delar ut rosett och jag står utanför med Goliath och tittar på, jag går fram till domar sekretariatet och frågar om min hane, svaret var vi ropade du var inte här.
Igentligen hade den dagen kunnat kvittat, med tanka på att Goliath tog Championat första dagen, men jag hade uppskattat domarens kritik på honom vs rasens rasstandarden. Trevligt hade vi jag och min sambo och vi fick mycket uppmärksamhet för Goliaths sunda extriör.
-Goliath är den första i rasen och den yngsta med ALLA dessa titlar:

🇧🇻🌟Norsk UtställningsChampion🌟🇧🇻

🇧🇻 Norsk Vinnare 2023

🏆 Bäst i Ras 7gånger på raken, han är utställd 7gånger.

🏆 Bäst in Show 1

🏆 Bäst in Show 3

🏆Bäst in Show 4

🏆✨️ Årets Hund 2022.

🇸🇪✨️Svensk Utställnings Champion.

🐽✨️Nosework: Godkänt doftprov eukalyptus.

🫎✨️ Svensk Viltspår Champion 2021.