UmbrellaBulls-Angus Young "Goliath"

*SE UCH-22 
*ÅRETS HUND-22 
*NO UCH-23
*DK UCH-23
*NO VINNARE-23 
*SE VCH-21

Bäst i Ras placerad 8gånger utav 8 utställningar! 


SKK REGNR: SE41436/2022 Född: 2020-11-18 
Import: Tyskland
Mankhöjd: 50cm
Vikt: 35kg

Dansk Utställnings Champion år 2023- Goliath som är 2.5år gammal åkte vi en snabbvisit över till Danmark, det var en trippel show arrangerrad utav Danska kennel klubben. Jag hade bara möjlighet och anmäla oss till en av dagarna och det blev på Nordic Dogshow. Våran första utställning tillsammans i Danmark resulterade i att Goliath blev placerad Bäst i Ras, därmed Dansk Utställnings Champion och även ett Nordiskt cert.
  

Norsk Utställnings Champion och Norsk Vinnare år 2023- Goliath 2.5år gammal tog jag till Norge för en av deras stora utställningar, på första dagen i Norge blev Goliath tilldelad Championatet samt Bäst i Ras och titeln Norsk Vinnare, även här är Goliath den yngsta och var först i rasen i Sverige med titlarna.

Svensk Utställning Champion (SE Nordisk Cert) år 2022- Goliath var 20månader gammal när jag ställde ut honom för första gången det var samma år rasen blev godkänd, han är utställd endast 5gånger under detta året och på hans första officiella utställning valde jag och ställa honom i öppen klass och på hans femte utställning var han 2år gammal och han var även den yngsta och försts i rasen att titulera sig med: Svensk utställnings Champion!

Han placerade sig under detta året alla 5gånger med BÄST I RAS och Bäst In Show 1, 3, 4. 

Årets Hund år 2022- Är en otroligt fin titel att få tilldelad, Goliath gör det ännu en gång och är först i rasen med denna titeln utdelad utav Continental bulldogs Special klubb- Svenska Molosser & Herdehundsklubben. Att bli NR 1 krävs att man tävlar i poäng mot ALLA ingående Molosser och Herdehundsraser som ingår under SMHK.

Nosework år 2022- Jag har alltid älskat nosarbete med hundar och ville gärna testa Goliath i denna sport, jag tränade flitigt med honom, han har hög motivation för nosarbete och är inte rädd för att ta för sig. Jag tävlade en hel del med honom inofficiellt vid inomhus, utomhus, fordon samt behållarsök, även under detta året var Goliath först i rasen med Godkänt doftprov i Eukalyptus.

Svensk Viltspår Champion år 2021- Goliath var endast 9månader gammal när han gick sitt första anlagsprov i Viltspår och blev GODKÄND. Därefter gick han 3 öppen klass spår där skott ingick i alla 3 spåren och i alla 3 spår fick han första pris och blev där med vid 12 månader gammal (1år) Champion!

Bästa Junior år 2021- Under detta året var inte Continental Bulldog godkänd som ras i Sverige under Svenska kennel klubben, men däremot i Svenska Hund klubben. Goliath var precis 1år fyllda när jag åkte till en två dagars utställning i Stockholm för att tävla i utställning. Under dessa två dagarna slog Goliath till med 1.a placering, Excellent, CAC Junior, Bästa Junior och placerade sig även i Bäst i Grupp 2 och 3.

ED: 1/1 utan noteringar SKK avläst vid 1år
HD: C/C utan noteringar SKK avläst vid 1år
Pennhip: 0.46/0.47 avläst vid 1år
HD: C/D utan noteringar SKK avläst 2år
DNA: Cystinurie N/N-Clear/FRI-
DVL2 N/N- Clear/FRI-
Mentalbeskriven: Genomfört BPH med positiv förväntan på 2 skott.

https://hundar.skk.se/Avelsdata/Flikar.aspx?sida=Hund_bph&id=3625602
 
TAVLIC009308 nr innan rasen blev godkänd i Svenska Kennel Klubben.

Vem är Goliath? Jo han är min livets hund han är och har ALLT som jag önskade mig, kärleken som jag känner för denna Contin kan jag inte i skrift beskriva. Han är otroligt snygg och har en korrekt extriör.  Han har också visat att han är en stjärna i nos arbete, han är en otroligt miljö stark hane och hans mentalbeskrivning är också ett ytterligare kvitto på det! 


UmbrellaBulls BulletProof "Bullet"


SKK REGNR: SE19121/2023 Född: 2022-11-22 
Import: Tyskland
Mankhöjd: 
Vikt: 

År 2023-
Valpklass: 
Bullet är utställd 4gånger och hon har placerats Bäst i Valp med Hp 4gånger och placerats Bäst i Grupp valp 2 och 3.

Juniorklass: 9månader gammal, Very Good. 

ED: 
Pennhip: 
HD: 
DNA: Cystinurie N/N-Clear/FRI DVL2 N/N- Clear/FRI
Mentalbeskriven: 


Bullet är under utveckling, hon har en härlig och fin attityd och är väldigt lekfull och matglad.
ColorBulls Querro "Ozzy Osbourne"

SKK REGNR: SE45564/2023
Född: 2023-04-10
Import: Tyskland
Mankhöjd:
Vikt: 

ED:
Pennhip:
HD:
DNA: 
Mentalbeskriven:

Ozzy är under utveckling, han är cool och otroligt charmig. Han bor hos en god vän till mig i Värmland "med bibehållen avelsrätt" Han bor i en barn familj på en gård ihop med en kastrerad Renaces Bulldog tik.