en-Mentalbeskrivning BPH

03/10/2023
Nu var det Enemiys tur och mentalbeskrivas och vilken tuff brud i lyxförpackning hon är!

Resultatet på hennes mentalitet visade att hon har högsta siffran i trygghet i alla 8momenten och det innebär att hon är trygg, det visade också sig att hon är en otroligt självständig och självsäker hund som tar sig fram med en positiv förväntan, hon har en hög nyfikenhet! Jag ÄLSKAR nyfikna och modiga hundar.
En hund som har en hög nyfikenhet och tar sig fram är alltid positivt, men det kan också innebära att jag kan behöva "bromsa" in henne beroende på vad hon riktar sin nyfikenhet emot och hur situationen ser ut kan hon även bli skadad.
Nu vill jag att man skiljer på hunden i vardagen. ALDRIG att en hund skulle komma till skada under en Mentalbeskrivning vare sig det är BPH eller MH!
Jag är så himla glad över min lilla kavata tös som jag importerade ifrån Ryssland.
Så vad visade Enemiys mentala hälsa, jo att hon är en miljöstark hund som är trygg i socialtet med människor och svarar på hälsning, hon gör ingen skillnad på om man hälsar artigt eller "hotar" hon är bara i en positiv förväntan. Hon är väldigt lekfull tillsammans med människor och hon leker självständigt, hon gör heller ingen skillnad på leksaker. Hon visade också att hon var villig att jobba självständigt för maten och att hon har ett matintresse. Skrämsel situationer bemöter hon med nyfikenhet.
Ljud bekommer henne inte och underlag promenerar man bara över som vilket underlag som helst. Hon bär inte på några rädslor.
Det är alltid skönt att ha den mentala hälsan på ett "kvitto"
Videorna ni ser är från moment 4-8 och moment 1,2,3 är dom momenten som jag är minst intresserad utav,